Selecteer een pagina

Volkswagen Caddy Life

Gebaseerd op de populaire VW Caddy bestelwagen is de Caddy Life misschien niet de meest trendy auto, maar hij is betaalbaar, stevig, betrouwbaar, en groot genoeg om het gezinsleven aan te kunnen – zelfs als het gezinsleven bestaat uit vier kinderen, drie honden, en genoeg koffers om koffer Jenga mee te spelen.

Hij is ook veelzijdig – je kunt de achterbank uit de gewone vijfpersoons Caddy Life halen en zo uitkomen op een mammoet inhoud van 3880L. Meerdere ritjes naar de stortplaats als je hebt opgeruimd behoren tot het verleden.

Volkswagen ID.4

Volkswagen’s tweede volledig elektrische familie hatchback, de VW ID.4, groeit gestaag in populariteit sinds zijn lancering eind 2020.

Gebaseerd op dezelfde MEB architectuur als de populaire ID.3, biedt hij begeerlijke looks, veel standaarduitrusting, en een verfijnde aandrijving.

Het grote infotainmentsysteem met aanraakscherm domineert het minimalistische dashboard en bedient vrijwel alles in het interieur, terwijl het ruime interieur betekent dat je met gemak al je vrienden kunt rondkarren – hoewel als je toevallig bevriend bent met een rugbyteam, je misschien moeite zult hebben om drie van hen achterin te krijgen.

Met een actieradius van 322 mijl, afhankelijk van de uitvoering die je kiest, is de Volkswagen ID.4 een uitstekende keuze voor je volgende VW lease.

Tip: Remus uitlaten

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een fantastische optie voor iedereen die van de VW Golf houdt maar op de elektrische markt wil overstappen. Zijn interieur is iets groter, maar hij kan bogen op een vergelijkbare begeerlijkheid als het gaat om zijn strakke uiterlijk en stellaire aandrijving.

VW heeft zich met de VW ID.3 echt op de basis gericht, en ervoor gezorgd dat zijn prestaties bij zijn goede uiterlijk passen.

En Volkswagen is daarin geslaagd – de ID.3 heeft een concurrerende hoeveelheid techniek aan boord, een actieradius van tot 336 mijl, en een praktische hoeveelheid ruimte en opbergruimte.

Dit is er een om in de gaten te houden – we zien hem volgend jaar wel omhoog kruipen in de lijst van best verkochte VW modellen.

Volkswagen up!

Klein maar krachtig, de gesofisticeerde Volkswagen up! is een van de beste stadsauto’s in zijn klasse.

VW kwam in 2011 voor het eerst op de weg, en heeft nu een elektrische versie op de markt gebracht – de VW e-up! – als je op zoek bent naar iets kleins en betaalbaars om in de stad rond te rijden.

Hij is perfect als je in een gebied met emissieheffingen woont, want elektrische voertuigen zijn vrijgesteld. En hij is verrassend praktisch voor zijn afmetingen. De iets strakkere vorm geeft de achterpassagiers iets meer hoofdruimte en de bagageruimte klokt af op een concurrerende 251 liter.

We zijn ook grote fans van het uitroepteken – het geeft de up! een uitstraling die de concurrentie niet heeft.

Volkswagen Passat

Comfortabel rijgedrag, ruim interieur, hoogwaardige afwerking – de Volkswagen Passat voldoet aan vele eisen.

De VW Passat is betaalbaarder dan rivalen als de Audi A4 of BMW 3 Serie, en toch is hij geruststellend betrouwbaar. De nieuwste modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder Volkswagens infotainmentsysteem van de derde generatie en actuele digitale wijzerplaten.

Tip: Wagner intercooler

Met een ruime kofferruimte, plaats voor vijf volwassenen om comfortabel te zitten, en een fris uiterlijk blijft de Passat een mededinger in de klasse van de Executive Saloons.

Het verbaast ons niet dat hij in de top tien van populairste VW modellen staat.