Selecteer een pagina

Wanneer je op zoek bent naar een andere auto en je wilt het liefst een nieuwe elektrische auto kopen, dan is de aanschafprijs behoorlijk. Is je budget daar niet toereikend voor, dan is het leasen van een elektrische auto een goed alternatief. Zelfs mensen die wel het geld hebben liggen voor een nieuwe auto, kiezen vaak om er toch één te leasen. Rijden met een elektrische lease auto is namelijk de meest onbezorgde manier die er maar bestaat.

Onbezorgd rijden met een lease auto

Door het aangaan van een auto lease contract, verzeker je jezelf van goed en betrouwbaar vervoer. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met jouw elektrische leaseauto, of je rijdt per ongeluk schade, dan wordt alles gefikst en krijg je ondertussen direct vervangend vervoer. Je geeft jezelf ook van financiële zekerheid. Je betaalt namelijk een vast maandbedrag, je verkeersboetes en je parkeerkaartjes. Kies je voor een elektrische auto als lease auto, dan moet je het opladen ook zelf betalen, echter kost dit vele malen minder dan benzine of diesel. De autoverzekering, reparatie en onderhoudskosten van je elektrische auto worden betaald door de leasemaatschappij. Bij een elektrische lease auto hoef je ook geen wegenbelasting te betalen. Vergeet niet dat je door het leasen van een auto altijd een gloednieuwe wagen rijdt!

Ben jij op zoek naar een nieuwe lease auto?

Loopt je huidige leasecontract binnenkort af of wil je voor het eerst een auto gaan leasen? Waarom kies je dan niet voor de Volkswagen id3 leasen? Zoals de fabrikant zelf zegt, is het wel echt een Volkswagen, maar dan op een manier zoals dat bij de moderne tijd hoort. De Volkswagen ID3 is honderd procent elektrisch, heeft een actieradius van meer dan 500 kilometer en is daarom aantrekkelijk voor zowel korte als lange afstanden. Deze elektrische auto is al in de basis opgebouwd met een elektrische aandrijving als uitgangspunt. Daarvoor wordt het inmiddels beroemde MEB-platform gebruikt. Dit is een uitvinding van Volkswagen zelf, die ook in meer en meer auto’s van andere fabrikanten terug te vinden is. Je zou dus kunnen stellen dat onder andere de Volkswagen ID3 aan de basis staat van het elektrisch rijden zoals dat hoort te zijn.

Volkswagen ID3 lease, zowel zakelijk als privé

Heb je geen bedrijf of onderneming maar wil je wel een Volkswagen ID3 leasen, dan is dat mogelijk door private lease. Zakelijk gezien een Volkswagen ID3 lease contract afsluiten is ook een slimme beslissing Doordat deze wagen volledig elektrisch rijdt betaal je slecht 8% bijtelling. Dankzij het leasen van een auto, omzeil je de dure aanschafprijs van een nieuwe auto maar je kunt deze wel rijden! En niet zomaar rijden, je kunt volop genieten van alle mooie innovaties in jouw nieuwe elektrische auto en toch zeer goedkoop tanken ofwel opladen.