March 24, 2018

De nieuwe trends omtrent onze geliefde Volkswagen

Altijd al een leuke, betrouwbare en kenmerkende auto willen hebben? Dan is een tweedehands Volkswagen Polo voor u weggelegd. Net als de Volkswagen Kever en Golf, is de Polo niet weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. De Polo wordt al geproduceerd sinds 1975 en is nog steeds ontzettend populair. Als u interesse heeft in een tweedehands Volkswagen Polo, dan is dit uw kans. Klik hier en kijk of er een model bij u past.

Verschillende modellen

Een tweedehands Volkswagen Polo is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Voor elk budget is er wel een Polo beschikbaar. Zo is er de Polo 1.0 Easyline met 60pk. Dit is alles waar men aan denkt bij een originele Polo: klein, zuinig, bescheiden en ook nog eens tegen een goede prijs. Wilt u iets meer pk? Dat kan met de Polo 1.4 TDI. Dit dieselmodel met 90 pk zorgt voor prestaties en extra comfort. Of voor de echte Polo liefhebbers: de 1.8 TSI GTI. Dit model is pure kracht. Doordat de motor 192 pk bezit, zal u van 0 naar 100 km/u gaan in slechts 6.7 seconden. De 1.8 TSI GTI haalt een topsnelheid van maar liefst 236 km/u. Naast deze uitzonderlijke prestaties, ziet de TSI GTI er ook nog eens sportief uit.

Nieuwe technieken in een tweedehands Volkswagen Polo

Er zijn genoeg nieuwe opties in een tweedehands Volkswagen Polo. Zo is er de Active Cilinder Management. Dit zorgt ervoor dat de binnenste twee cilinders worden uitgeschakeld bij een lage belasting. Als u dan toch weer flink gas moet geven, dan worden de cilinders weer op actief gezet. Zo bespaart u waar mogelijk brandstof. Klik hier als u meer wilt weten over de Volkswagen Polo.

Koop een tweedehands Volkswagen Polo

Een tweedehands Volkswagen Polo is beschikbaar met een benzine of een dieselmotor. Als u een zuinige auto wilt die comfortabel is en ook nog eens hard kan rijden, dan is een tweedehands Volkswagen Polo de auto voor u. Kijk dus snel even op deze website om het juiste model voor u uit te zoeken.

 

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *