March 24, 2018

De nieuwe trends omtrent onze geliefde Volkswagen

De eigenaar van een Volkswagen wil niets liever dan genieten van de prachtige eigenschappen die zijn wagen te bieden heeft. Het is immers niet voor niets dat de “wagen van het volk” zijn naam kan waar maken als men spreekt over de prijs, over de betrouwbaarheid en over de prestaties van een auto. De Volkswagen modellen zoals Beetle, Cabriolet, Corrado, Golf, Jetta, Passat, Polo, Quantum Syncro en Scirocco werden immers uitgerust met magnifieke onderdelen en accessoires, die hen tot winnaars maken wat betreft de absolute prestatiegerichtheid.

Natuurlijk werden deze auto’s voorzien van verschillende onderdelen en accessoires die functioneren naargelang hun ontwerp om zo de eigenaar van een Volkswagen waar voor zijn geld te bieden. Ze kunnen gelijktijdig actief zijn om de gewenste prestatie te bereiken in een voertuig van Volkswagen. De transmissie, de motor, de ramen, de lichten, vervullen onder andere elk hun eigen opdracht om de prestaties van de motor te verbeteren en het uiterlijke van het voertuig te accentueren. Wanneer er schade is of een onderdeel is helemaal stuk, dan kunnen de fabrikant en de dealers voorzien in de behoefte om die onderdelen en accessoires op een uitstekende wijze te vervangen.

Maar, zoals de volksmond zegt, het kan altijd nog beter. En wat het prestatiegerichte betreft , wordt het aanbod voortdurend uitgebreid met Volkswagen presterende onderdelen. Zoals de naam het zelf uitdrukt, worden de Volkswagen Presterende Onderdelen speciaal ontworpen om de algemene prestaties van de voertuigen te verbeteren. En dat niet alleen, ze worden ook speciaal ontworpen om de wagens in te passen bij verschillende edities, modelafwerkingen en modeljaren. Dergelijke upgrades gebeuren niet enkel om de motorprestaties te verbeteren maar eveneens om aan esthetische doeleinden tegemoet te komen.

Van presterende remblokken tot een presterend uitlaatsysteem, vervullen de Volkswagen Presterende Onderdelen hun opdracht om de wagen echt tot een prestatiegerichte wagen op te trekken. Terwijl de voorhanden zijnde remschijf een gebruikelijke shijfoppervlakt bevat, is een performante remschijf voorzien van een hitte ventilatie systeem. De uitgeholde ruimtes op het contactoppervlak van de remschijf dienen als uitlaat om de hitte af te voeren. Aangezien er dus geen behoud van de warmte in het systeem wordt opgebouwd, kan de schijf ook niet vervormd geraken en vermindert de remkracht dus ook niet. En daarnaast maken de uithollingen in de performante remschijf dat de remblokken hechter tegen de schijf schuren, wat er voor zorgt dat de snelheid vlugger wordt vertraagd.

Een andere Volkswagen Presterend Onderdeel dat een aanzienlijke verbetering betekent als we onder de motorkap kijken is de inductie van koude lucht. Doordat het voorzien is met wetenschappelijke innovaties, kan het meer koude lucht in de motor invoeren hetgeen een meer efficiënte verbranding met zich brengt. Een prestatie die verhoogd wordt door een interessante keuze om de uitlaat een grotere doorgang te geven en de uitlaatgassen dus vlotter te laten verdwijnen tegenover de bestaande uitlaatmogelijkheden.

De markt biedt een groot gamma van onderdelen die je ook maar kan bedenken. Voor oudere modellen zijn er restauratie onderdelen beschikbaar, terwijl onderdelen in verschillende kleuren, maten, ontwerpen, vormen en afwerkingen klaar liggen voor specifieke doeleinden. Via het internet vind je een groot aantal verdelers die on-line aan deze behoeften tegemoet kunnen komen. Maar zorg er wel voor dat ze de specificatie van een Volkwagen Presterend onderdeel dragen, zodat ze passen op uw model, zonder dat je ze opnieuw naar de verdeler moet brengen om ze om te wisselen voor een juist onderdeel.

Devin houdt ervan om vaak op het strand te vertoeven. Met zijn trouwe RAV4 en zijn surfplank, weet hij altijd te genieten van het zilte water op zijn huid en de warmte van de Californische zon.

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *